Menu
Váš košík

Hydroxid sodný 1kg

Hydroxid sodný 1kg
Novinka
Hydroxid sodný 1kg

Hydroxid sodný sa v kozmetike používa predovšetkým na úpravu pH produktu.

Je nevyhnutnou surovinou pri výrobe mydiel studeným procesom, pri ktorom predstavuje zásaditú zložku, ktorá reaguje s rastlinnými olejmi tvoriacimi kyslú zložku roztoku

2,40€
Bez DPH: 2,00€
  • Sklad: Na sklade
  • Model: Hydroxid-sodný-1kg

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.